Regisztrálj az alábbi űrlapon május 31-ig

(és élvezd az "örökre alacsony" tagsági díjad)

Már csak egy lépés...

… és kezdődhet az új időszámítás a vállalkozásod életében! Fizetés után egyből megkapod az anyagokhoz a hozzáférést és egy időpontfoglaló linket Sándorfy Adriánhoz, hogy segítsünk egyből a te elakadásaidhoz megválasztani a tananyagokat! (Ezt a hívást használhatod privát tanácsadási alkalomként is, ha készülsz kérdésekkel!)

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Biznisz Boyz PRO hozzáférés (havi tagdíj)  3 937 Ft / month
Részösszeg 3 937 Ft
ÁFA 1 063 Ft
Összeg 5 000 Ft

Az adatok, amiket itt megadsz a rendelésed teljesítéséhez és az ahhoz kapcsolódó számlázáshoz lesznek felhasználva. Az első havi tagdíjat most, a továbbiakat havonta vonja le a rendszer automatikusan a megadott bankkártyáról. Éves előfizetés esetén az első éves tagdíjat most, a továbbiakat évente a megegyező naptári napon vonja le a rendszer. Részletes leírást a teljes Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

Bármikor lemondható előfizetés (három kattintás, semmi magyarázkodás)

Elérhető és barátságos ügyfélszolgálat

Személyre szabottan segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki az anyagokból

300+ vállalkozótársad már tagunk

 

Ez vár fizetés után:

  1. Azonnal kapsz egy emailt az összes anyag linkjével és egyéb fontos tudnivalókkal. Nincs további teendőd, nincsenek extra, rejtett költségek. A kurzusok, amiket itt találsz, teljes értékűek, nem csak ízelítők egy drágább anyagból!
  2. Rögtön csatlakozhatsz a vállalkozói segítő fórumunkhoz Discordon.
  3. Időpontot foglalhatsz Sándorfy Adriánhoz, hogy személyesen segítsen kiválasztani a számodra legjobb anyagokat.
  4. Egyből látni fogod a következő ÉLŐ kurzusalkalmak időpontjait, amiket egy kattintással a naptáradhoz adhatsz. (Gyere élőben az alkalmakra, mert kérdezhetsz tőlünk az adott témákban, és egyből személyre szabjuk a tananyagot számodra.)
  5. Ha mégsem tetszik, amit találsz, írj egy válasz emailt, és egyből visszautaljuk a pénzed. (A lehetőség erre adott, de eddig 720+ előfizetőnk egyike sem kérte ezt – rövidesen látni fogod, miért!)